Vil du løfte Espresso martinien et par hakk skal du toppen den med revet sjokolade.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Vil du løfte Espresso martinien et par hakk skal du toppen den med revet sjokolade.
Dene drinken er komponert en den berømte bartenderen Tom Baker fra Australia.
Irish coffee kan fint drikkes kald - som i en espresso martini. Denne oppskriften kombinerer de to favorittene.
Hva du velger er en smaksak, men den beste løsningen etter vår mening er en så tørr sider som mulig. Det matcher både bourbonen og ingefærølet godt.
Hvis du erstatter hylleblomstsirupen med hylleblomstlikør som St. Germain, blir denne drinken litt sterkere. Det gjør kanskje ikke noe.
Vanilla sour er en vanilje-vodka basert versjon av vodka sour. Her med Absolut Vanilia.
Røde drinker har en helt spesiell effekt på oss. De gir umiddelbar lyst på en slurk og når kombinasjonen av farge og smak er så god som i dette tilfellet, behøver du ikke en gang være en veldig avansert bartender.
Frozen Strawberry Daiquiri er blitt en klassisk drink med nærmest uendelige variasjoner i oppskriften. Med vår oppskrift er du på sikker eller usikker grunn alt ettersom hvor mange du drikker.
Denne drinkoppskriften på Nordic daiquiri er laget av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt
En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
Denne margaritaen skiller seg fra den klassiske både ved at den ikke har saltrand og at den røres og ikke shakes.
Denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en sommerfavoritt. Den er komponert av Rune Kaarbø, Bakgården Bar, i Kristiansand.
Pasjonsfrukt og rom passer perfekt sammen, men denne drinken kan justeres etter det du har i barskapet hjemme. Tequila og agavesirup er et alternativ.
Sea Breeze lages vanligvis med grapefruktjuice, men på Eero i Oslo hvor drinken er på menyen, brukes appelsinjuice og et par andre ingredienser for å gjøre en forskjell.
I en Sea Breeze er det frukten som setter smaken. Både tranebær- og grapefruktjuice har mye karakter. Sammen er de krutt, spesielt når de bakkes av alkohol, i dette tilfellet gin.
Denne populære drinken er Svanens signaturdrink som kan nytes året rundt, uavhengig av rabarbrasesongen, siden det er i den hjemmelagde likøren smaken sitter.
Denne drinken er inspirert av Southside cocktail som lages med gin. Men denne norske vrien er med akevitt. Sammen med lime og mynte gir den masse urtepreget leskende friskhet.
Dette er bourbonprodusenten Buffalo Trace sin egen vri på Old Fashioned.
I denne drinken nyttiggjør du deg rødvinsskvettene som du koker til sirup. Sammen med rugwhiskey og den helt spesielle franske likøren, får du en unik og ganske alkoholsterk drink.
Med hylleblomst, rom, lime og mynte får du mojitoopplevelsen og det lille ekstra.
Clover Club er en ginbasert cocktail fra før forbudstiden. Med rosa gin blir den ekstra fruktig men ikke mindre kompleks.