Empanadas akkurat slik du får dem i Chile, kan du lage selv
Det er mye enklere enn du kanskje har tenkt, også å lage deigen. Om du har dårlig tid, kan du selvsagt bruke ferdig deig.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er mye enklere enn du kanskje har tenkt, også å lage deigen. Om du har dårlig tid, kan du selvsagt bruke ferdig deig.
Les hele sakenCannelloni er en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Det er det ingen grunn til. Den er lettere å lage enn du tror.
Les hele sakenDenne oppskriften på burritos er superenkel og vil bli godt mottatt selv blant de som vil ha tacoen sprø.
Les hele sakenEn lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
Les hele sakenDenne middagsretten er klar på 15 minutter, og så er den en super måte å bruke opp ris fra helgen.
Les hele sakenDenne nesten-lasagnen er like god som originalen. Men altså mye raskere å lage. Prøv vår oppskrift.
Les hele sakenHer spiller auberginer hovedrollen, men vi kan love at du ikke blir fratatt den gode fredagsfølelsen. Kanskje heller tvert om. Og er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt.
Les hele sakenKarbonader er superraske å lage og med kyllingkjøttdeig blir de ekstra saftige. Særlig servert som i denne oppskriften.
Les hele sakenDenne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
Les hele sakenRösti er mye raskere å lage enn du tror, og med luftige kyllingkarbonader, salat og dressing til blir fredagsmiddagen garantert tatt vel imot. Du kan også servere dem til burger eller biff.
Les hele sakenGulasj gir dobbel varme. Hvor sterk du vil ha den, og hva du putter oppi den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Les hele sakenDenne oppskriften er godkjent av både en renommert kokk og av en ernæringsekspert.
Les hele sakenCannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus som her og toppes med ostesaus. Så er middagen klar.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele saken