Dette paret er ett av Norges lykkeligste akkurat nå
K2 med Ola Klepp og Elisabeth Kress i spissen fikk en av seks nye Michelin-stjerner for Norge.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
K2 med Ola Klepp og Elisabeth Kress i spissen fikk en av seks nye Michelin-stjerner for Norge.
Les hele sakenHalland på den svenske vestkysten er med på listen «Where to eat in 2023» med en rekke restauranter, noen med Michelin-stjerne.
Les hele sakenSchlägergården, Hot Shop og Hyde i Oslo og ikke minst Lysverket i Bergen kan nå klebe det røde Michelin-symbolet på døren.
Les hele sakenNorge, Oslo og Maaemo har fått sine tre stjerner tilbake, Esben Holmboe Bang smiler fra øre til øre, alle andre stjerner beholdes og nye navn hedres.
Les hele sakenNicolai Wiedmer legemliggjør tysk gjestfrihet gjennom sine to restauranter Mättle og Eckert i Baden, selve vuggen til tysk gastronomi.
Les hele sakenMøt Björn Frantzén, den svenske kokken som ble historisk da han som første svenske fikk tre Michelin-stjerner. Her forteller han hvordan han kom dit han er i dag, om presset i toppen, om en annen form for luksus og det som virkelig betyr noe.
Les hele sakenDet ble en ny stjerne til Norge, nemlig til Bjørn Svensson og teamet på Galt, dermed fikk de og Oslo tilbake stjernen de mistet da Fauna ble lagt ned.
Les hele sakenStjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene
Les hele sakenSushisensasjonen i Stavanger, Sabi Omakase, får Norges nyeste Michelin-stjerne.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken