En drink med virkelig blomstersmak og en vri på mojito - det er smaken av sommer det
Har du laget hylleblomstsirup, vet du nå hva du skal bruk den til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du laget hylleblomstsirup, vet du nå hva du skal bruk den til.
Les hele sakenMed akevitt og selvdyrket mynte blir mojitoen bedre enn originalen.
Les hele sakenVodka og ingefærølet gir mojitoen en litt annen smak, men like fullt en du vil like om du er en mojitofan.
Les hele sakenDenne hiten fra Sevilla er som skapt for hete dager, og så gir den mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte - men med det lille ekstra.
Les hele sakenKlarer du ikke velge mellom daiquiri, pina colada og mojito! Her får du alle tre i en og samme drink, og navnet har en dypere mening enn bare å behage.
Les hele sakenDen kan lages med så vel kakao som ekte sjokolade, alt etter hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker. Og intensiteten i myntesmaken kan du også regulere.
Les hele sakenFor i påsken kan det både snø, regne og blåse eller være sommervarmt. Med litt ekstra krydder i miksen smaker derfor denne mojitoen godt under alle forhold.
Les hele sakenEr du så heldig å ha tilgang på kirsebær eller moreller fra hagen (eller har kjøpt med deg fra butikken), er dette en super måte å nyte dem på mens de er på sitt aller beste.
Les hele sakenHer er det både bringebær og champagne som bidrar med ekstra smak i tillegg til mørk rom, lime og selvsagt mynteblader.
Les hele sakenBrun rom og brunt sukker gir ekstra mye smak i denne mojito-lignende drinken.
Les hele sakenMoe Aljaff fra Brooms & Hatchets skal representere Norge i verdensfinalen i Bacardi Legacy.
Les hele sakenDenne svært enkle drinkoppskriften, kan bli en hit på neste hyttetur.
Les hele sakenNorske bringebær er det som skal til. Du må sikkert lage ekstra mange av denne drinken.
Les hele sakenHer er oppskriften på mojito slik den lages på Cuba. Den berømte drinken som startet karrieren som medisin.
Les hele sakenPirater, Cuba Libre, iskrem, sukkerrør, iskalde drinker - det er nesten ikke grenser for hva vi forbinder med rom. Tips og oppskrifter får du her.
Les hele sakenSkal vi tro den regjerende Norgesmester i bartending, Stig Bareksten, er fruktdrinker det hotteste og meste trendy i bransjen for tiden. Jordbær, bringebær, vannmelon, ananas, mynte; alt som dufter av sommeren kan puttes i et glass sammen med for eksempel
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenSaftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLikør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.
Les hele saken