Å mikse drinker med det som er nyplukket, er noe av det mest spennende du kan gjøre om sommeren. Om du ikke har tilgang på et svarthylltre for å lage din egen hylleblomstsirup, nå som det står i full blomst, så kan du velge en sirup.

En drink med virkelig blomstersmak og en vri på mojito - det er smaken av sommer det
Les også
Flower Shower drinkoppskrift med rom og hylleblomst

Fremgangsmåte
- Ha isbiter, rom, hylleblomstsirup, lime og mynteblader i en shaker.
- Shakes godt.
- Sil over i et highball- eller vinglass 1/3 fullt med knust is.
- Topp med soda.
- Pynt gjerne med friske blomster og mynteblader eller en limeskive.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Det mest spennende er eksperimenter med sider og drueskall, smakstilsatt mjød og porter laget som i 1864
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.
Les hele sakenÅ sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Det mest spennende er eksperimenter med sider og drueskall, smakstilsatt mjød og porter laget som i 1864
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken