Denne mektige kremkaken er mektig populær i Maxico.
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Maxico.
Matcha-tepulver, melk og gullblad gir denne gindrinken en helt spesiell karakter.
Disse krokettene smaker fantastisk godt. Klippfisken passer perfekt som innmaten rund den sprø skorpen. Masse annet godt skal også inni.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Hveteboller med solbær og rømme. Oppskriften er hentet fra boken Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.