Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
Dette er en smakfull og mager middagsrett som er raskt å lage. Server gjerne med poteter eller godt brød.
Denne retten lager seg nesten selv i ovnen. I mens kan du gjøre andre ting som eksempelvis å gå en tur. Følg den enkle oppskriften
Lag gjerne en stor porsjon - dette holder seg flere dager i oljen. Godt tilbehør til all grillmat og veldig godt til lammesteken.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.
Denne retten med couscous er både eksotisk og smaksrikt. Dessuten lett og raskt å lage. Her er oppskriften.
Denne retten heter Kolokythakia kai Melitzanes Skorthalia i Hellas og er en Dette er typisk husmannskost fra øyene.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.