Kyllingruller med bacon på grillen
Foto: SerhiiBobyk

Kyllingruller med bacon på grillen

Kyllingfileter surret med bacon, aubergine og pesto for deretter å bli lagt på grillen blir snadder. Du kan også bruke stekepanne

Fremgangsmåte

  1. Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. ½ cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge i 15 minutter i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
  2. Skjær auberginen i skiver og vend dem i salt - la ligge til de begynner å svette. 
  3. Skyll av saltet, tørk med kjøkkenpapir og grovhakk skivene. 
  4. Smør på et tynt lag med pesto og kremost på hver av kyllingfiletene.
  5. Legg på hakket aubergine og paprika og dryss på litt salt og pepper.
  6. Rull sammen filetene og rull en baconskive rundt og fest med en tannpirker. 
  7. Legg filetene høyt på grillen.
  8. Grilles i 12-15 minutter avhengig av tykkelsen. Snu ofte.
  9. Rullene kan også stekes i panne og etterstekes i ovnen i 5-10 minutter ved 175 grader.
  10. La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Serveres med grønnsaker eller salat, stekt sopp og potetskiver.
  Tips: Du kan godt lage denne retten hjemme ved at du bruner rullene i en stekepanne før du ovnssteker filetene ved 175 grader i 10 - 15 minutter.

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her