Margarita er en av de mest populære latinodrinkene. I dette tilfellet er det basilikum og appelsinbitter som gjør at den skiller seg fra den opprinnelige drinken.
Margarita er en av de mest populære latinodrinkene. I dette tilfellet er det basilikum og appelsinbitter som gjør at den skiller seg fra den opprinnelige drinken.
En mandelbunn er rett og slett genial, for med en slik kan du trylle fram de lekreste smakskomposisjoner. Smeltet sjokolade, syltetøy blandet med krem, ja sågar sjokoladepålegg eller Hapå smaker godt på toppen.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Julian Brady fra Vaskeriet i Bergen vant med denne drinken tittelen som Norges beste bartender. Du kan lett lage den selv.
Disse småkakene med mandler, nougatfyllet og nøtte-karamell-toppingen gjøre disse små munnfullene store og uimotståelig gode.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Sitronsorbet er noe av det friskeste du kan servere til dessert om sommeren. Den egner seg veldig godt sammen med friske bær, kremdesserter og sjokoladekake.
Omelette norvègienne er faktisk navnet som brukes i Frankrike for denne klassiske desserten. Årsaken til at «Norge» blandes inn er at under marengslokket befinner det seg iskrem. Desserten ser ut som et isfjell.