ingredienser

Oppskrifter som inneholder finhakket bladpersille

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.

  • 40 minutter

    Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.

  • 15 minutter

    Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.

  • 40 minutter

  • 20 minutter

    Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.

  • 30 minutter

    Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.

  • 20 minutter

    Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.

  • 20 minutter

    Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.

  • 20 minutter

    Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.

  • 5 timer

    Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.

  • 30 minutter

    Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du for et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.

  • 1 time 30 minutter

    Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.

  • 40 minutter

    Dette er en mettende salat som alle liker med bulgur og egg. Det er ingen grunn til å rynke på nesen over salat til middag når den er så god som denne.

  • 45 minutter

    Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.

  • 15 minutter

    Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.

  • 30 minutter

    Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.

Forsiden akkurat nå
Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken