Ha kikerter i et dørslag og skyll godt under kaldt vann. La dryppe av.
Varm opp olje i en panne og stek løk og hvitløk myke ved svak varme i noen minutter. Ha i en bolle sammen med kikertene og krydderet. Mos med en tresleiv eller potetmoser til grov pure.
Tilsett persille. Smak til med salt og pepper.Pisk egget lett og bland det godt inn.
Form boller som rulles i brødsmulene.
Varm opp pannen på ny med mer olje og stek bollene ved middels varme på alle sider.
Tips:
Falalfel kan serveres varme eller kalde, med couscous, hummus, tabbouleh og salat eller i pitabrød.
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Grønnsaker er en av de sterkeste trendene akkurat nå
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig