Kald rødbetesuppe er en typisk sentraleuropeisk sommerfavoritt.
Vossakorv er godt og mettende. Den kan brukes til mye godt som et tapasbord. Her er et forslag: Egg og vossakorv i grønn karridressing.
Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.
Vi burde lære av våre russiske naboer og sette mer sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften på naboens sildesalat.
I hverdagen er laksen ofte den enkleste løsningen for fersk fisk. Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli din nye favoritt. Lettlaget er den også.
Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Hvitkål i pirogene er noe russerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.