Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Rødvinsgryte av elg er ikke noe unntak. Du kan avkjøle den også og ta den med på hytta
Pasta og laks gjør susen. Det er egentlig sitronsausen som setter spiss på denne retten. Prøv denne knallgode oppskriften.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Denne suppa kombinerer to deilige ingredienser nemlig laks og spinat. I tillegg lager du scones.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Kanadiske blåbærpannekaker er noe alle vil elske. Det vil ta deg en drøy halvtime å lage denne lekkerbisken. Her har du oppskriften.
Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk. Her er oppskriften.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Lag en norsk vri på en kjent gryterett fra Burgund. Gjør som svært får franskmenn ville ha gjort, bruk hvalkjøtt. Her er oppskriften.
Millionbiff høres kanskje pretensiøst ut, men godt smaker det med denne enkle oppskriften på karbonader med hjemmelaget potetmos. Denne må du prøve.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.