Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Selvgjort er velgjort, og skolebrød med hjemmelaget vaniljekrem i midten er barnas favoritt. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og hvitløk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Blomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg. Her er den enkle oppskriften som tar deg 30 minutter å få på bordet.