I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Hvor sterkt denne vegetarsuppen skal brenne, bestemmer du selv, for her er det både chilisaus, cayennepepper og fersk rød chili som bidrar til kryddervarmen.
Kylling som godgjør seg selv med løk, sitron og kikerter har marokkansk inspirasjon. Så kan du gjøre andre ting mens maten lager selg selv. Belønningen er en virkelig smaksrik rett.
Her er en oppskrift som er virkelig hot der biffkjøttet får følge av korianderfrø, karvefrø, chili og rekepasta. Alt i en wok.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Denne superenkle retten består av gammelt brød som grilles og gnis inn med hvitløk og tomat. Italienerne kaller det bruschetta.
Denne suppen som serveres kald er en klassiker fra det andalusiske kjøkken. Du kan tilberede den i forveien.
Svinekjøttet blir enda saftigere pakket inn i mange gode smaker. Denne retten er super å lage når du har mange til bords.
Denne retten kalles gazpacho madrileno i Spania. Altså gazpacho som i Madrid.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.