ingredienser

Oppskrifter som inneholder Hvitløksfedd

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Du visste kanskje ikke at linser er en formidabel proteinkilde og like smaksrike som kjøtt. I disse veganske bollene legger vi til hampfrø, quinoa og chiafrø.

  • 30 minutter

    Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.

  • 45 minutter

    Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.

  • 45 minutter

    Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.

  • 30 minutter

    På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.

  • 40 minutter

    Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten med utgangspunkt i kikerter. Her er vegetarretten med masse deilig smak.

  • 30 minutter

    Årets broccoli er på plass i grønnsakshyllene. Det må feires hvor den grønne godsaken spiller hovedrollen. Hva er vel ikke mer populært for små og store enn burgere.

  • 45 minutter

    Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.

  • 2 timer

    Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.

  • 30 minutter

    Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.

  • 30 minutter

    Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.

  • 40 minutter

    Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.

  • 15 minutter

    Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.

  • 40 minutter

    Disse linseburgerne konkurrerer ut det meste av kjøttversjoner, samtidig som de er supre å inkludere i et koldtbord for dem som ikke vil ha kjøtt.

  • 20 minutter

    Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.

  • 3 timer

    Ribbe med italiensk vri er vel verd å prøve. Ikke helt lik vår måte å tilberede den på. Men vi kan love deg at det smaker. Her er oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Smak høstens beste viner og finn din favoritt!

Den 08. september kan du få servert 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken