Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.
Her får du en oppskrift på torsk som det virkelig er sus over.Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.