Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Denne suppen kalles canja i Portugal hvor den kommer fra.
Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.
Sausen kan fryses, lag derfor gjerne dobbel porsjon. En sterk og kraftig saus som smaker godt en kald vinterdag.
Raskt og enkelt lager du denne retten som nesten gjør seg selv. Du kan like gjerne servere den kald på varme sommerdager.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Kan du blande ansjos og kyllingfilet? Selvfølgelig kan du det med denne oppskriften.
Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du får oppskriften på. Du kan også bruke fiskebuljong.