Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Denne oppskriften er glutenfri og er en fin måte å bruke opp kokte poteter på.
Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.
Er du glad i mandelkake blir dette din nye favoritt. Inviter hele familien som vil at du skal bake den en gang og de kommer.
Fyrstekake blir kanskje sett på som gammeldags, men er du glad i mandelkake er dette din nye favoritt. Inviter mor og far eller resten av familien så blir du helt. Her er oppskriften.
God mat til mange, både store og små. Kringlen kan med fordel lages i god tid og fryses. La den tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Deilig sprø småkaker som du og dine garantert kommer til å knaske på. Følg den enkle oppskriften.