ingredienser

Oppskrifter som inneholder margarin eller olje til steking

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.

  • 30 minutter

    Hva med saftig biff og smaskrikt asiatiskinspirert tilbehør som varm nudelsalat? Oppskriften er uhyre enkel.

  • 25 minutter

    Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-

  • 20 minutter

    Med fryste grønnsaker er denne deilige tykke kjøttsuppen ferdig på et øyeblikk. Det er selvsagt fullt mulig å lage den med grønnsaker du skreller og skjærer opp. Den kan selvfølgelig lages helt uten kjøtt.

  • 40 minutter

    Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.

  • 20 minutter

    Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.

  • 40 minutter

    Millionbiff høres kanskje pretensiøst ut, men godt smaker det med denne enkle oppskriften på karbonader med hjemmelaget potetmos. Denne må du prøve.

  • 20 minutter

    Lag varm pastasalat. Det vil du ikke angre på. Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift med biff som er spennende og varm. Utelater du biffkjøttet har du en vegetarrett.

  • 30 minutter

    Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.

  • 15 minutter

    Har du brie på hamburgeren får du en silkemyk konsistens. Sammen med pesto og tomat blir det en vinner.

  • 15 minutter

    Dette er den perfekte burgeren for de som elsker slike. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.

  • 15 minutter

    Det er veldig enkelt å lage burgere. Med blåmuggost og valnøtter, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift, blir de kjempegode.

  • 15 minutter

    En burger etter amerikansk oppskrift og slik de vil ha den over der.

  • 15 minutter

  • 15 minutter

    En deilig burger, og kan lages selv om du ikke regner deg som bohem.

Forsiden akkurat nå
Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken