Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til purre og gressløk. Så har du middag eller lunsj.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus (oste( og de andre godsakene.
I den originale franske paien quiche skal det være mørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.