Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Her er en vegetarsalat du kan serve til pølser, stekte eller kokte, til spekemat, til god kokt skinke og til røykt laks. Rødkålsalat med fiken og søtpotet egner seg ypperlig.
Sei er svært så anvendelig. Derfor er det all grunn til å la den få en annen skjebne enn å ende som seibiff med løk. Her oppskriften på sei-rett med spennende saus til.
Den peruanske kjendisretten ceviche har høy trendfaktor. Den syrlige smaken i kombinasjon med chilikick er som skapt for opphisset stemning.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
En baguette med biff er deilig. Legger du til chimichurri, et klassisk tilbehør til argentinske grillretter, blir det skikkelig fart på smaksløkene. Her får du hele oppskriften.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Nydampete blåskjell er deilig. Noen ganger blir det rester. De kan bli til den lekreste salat som denne. Følg den enkle oppskriften.
Flintstek er manges favoritt blant grillretter. I denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker og frisk salat.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.
Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.