- Kok opp vann med fiskebuljongterning eller fiskekraft.
- Skjær fisken i terninger, ca 2 cm, og legg dem i det kokende vannet.
- Kok nesten helt opp og sett til side.
- La fisken avkjøles i kokevannet.
- Varm opp oljen i en stekepanne og surr løken til den er myk.
- Tilsett rødbetene og la det surre ytterligere et par minutter. La det avkjøles.
- Anrett salat, løk, rødbeter og sei på tallerken.
- Visp sammen olivenoljen og balsamicoeddiken til vinaigretten og smak til med salt og pepper.
- Drypp dressingen over salaten.
- Dryss litt gressløk over før servering.
Tips1:
Retten blir aller best med saltbakte rødbeter. Hele små rødbeter bakes på et lag av grovsalt ved 175 grader i 30-40 minutter eller til de er myke. Avkjøl litt før de skrelles og kuttes i terninger
Tips2: Server med nystekte rundstykker.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig