Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer. Oppskriften får du her.
For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
Dette er nam nam. Oppskriften Pannestekt skrei med erter og hollandaise er signert en av Norges aller beste kokker Kari Innerå.
Blåskjell er en hverdagsluksus som alle har råd til. Du trenger heller ikke være en veldig avansert kokk for å få et perfekt resultat.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.
Kremet blåskjellsuppe er ideelt når du skal ha gjester på besøk. Den er enkel å lage og gjestene vil garantert takke deg for et deilig måltid.
Denne italienske omeletten byr på artisjokk, tomat og squash. Frittata er utmerket som en rett på et tapasbord.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete. Passer til mange retter og går veldig raskt å lage til.
Løksuppe er en favoritt for mange. Med varme quesadillas, eller det mange vil kalle et alternativ til ostesmørbrød, har du en deilig vegetarrett. Her er oppskriften.
Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto. Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen.