En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Det er ikke rart at italiensk mat er manges favoritt. Her får juleskinka følge av en risotto som er rask å lage.Følg den enkle oppskriften.
Nå får du tørrfisk i gryteklar utgave. Dermed bør vi bruke denne fantastiske råvaren oftere. Som i denne retten der fisken får følge av mye godt tilbehør.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.
Slik lager du schnitzel med spinatrisotto Denne oppskriften er inspirert av Italia og er både fargerik og smaksrik - og enklere enn du kanskje tror.
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Svinenakke er i løpet av kort tid blitt en av de mest populære stykningsdelene av svinet. I denne oppskriften urtebaker vi den og har rotgrønnsaker til.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
En enklere pastarett må du lete lenge etter. Det betyr ikke at du må gi slipp på god smak. Det er det nemlig mye av hvis du følger denne oppskriften.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.