ingredienser

Oppskrifter som inneholder olje

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull

  • 30 minutter

    Du kan godt bruke torsk, sei eller annen hvit fisk i stedet for steinbit. Her er det tilberedningen og tilbehøret som spiller hovedrollen. Følg oppskriften og du og dine blir garantert fornøyd.

  • 20 minutter

    At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.

  • 1 time 20 minutter

    Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. Sammen med gulrot, og hvetekli og andre ingredienser er de at på til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.

  • 30 minutter

    Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.

  • 30 minutter

  • 40 minutter

    Breiflabb er en delikatesse. I denne oppskriften grillet vi den i pannen med linseragu og med epler og baconvinaigrette. Du fårr hele fremgangsmåten i oppskriften.

  • 40 minutter

    En baguette med biff er deilig. Legger du til chimichurri, et klassisk tilbehør til argentinske grillretter, blir det skikkelig fart på smaksløkene. Her får du hele oppskriften.

  • 20 minutter

    Nydampete blåskjell er deilig. Noen ganger blir det rester. De kan bli til den lekreste salat som denne. Følg den enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.

  • 20 minutter

    Quinoa er et frø som er glutenfri. Bland frøene med grønnsaker og kyllingfilet og du får en deilig salat.

  • 40 minutter

    Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.

  • 1 time

    Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.

  • 30 minutter

    Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en hverdag. Prøv det med steinbit, sei og laks. Enkelt å lage på en halvtime.

  • 1 time

    Lag et glutenfritt brød med masse smak. her er det krydder og valnøtter som gir det skikkelig løftet.

  • 2 timer 30 minutter

    Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.

Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken