Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Med revet ingefær, sitronsaft og cider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
En deilig gryterett med masse grønnsaker som denne er rask å lage. Lag en ekstra porsjon så har du til senere.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Lag en bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa som virkelig får smaksløkene til å svinge. Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske.