Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Denne kaken er veldig rask å lage. Det går ikke ut over smaken. Følg oppskriften og i løpet av noen minutter kan du servere de til kaffen.
Her oppskriften på en deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten-
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.