Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker de også. Du kan servere i løpet av en halv time-
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
Muffins er populært året rundt. Nå skal du bake noen som er tilpasset julen og som går rett hjem på kakebordet både for små og store.
Det er enkelt å lage fiskepuddingen selv. Mer smak og garantert jubel rundt middagsbordet. Her er oppskriften.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
La fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Trøndersodd er ikke bare en rett. Her er en oppskrift på slik de lager den i Nord-Trøndelag.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
På 15 minutter lager du denne deilige riskremen med kirsebærsaus. Vi lover at alle kommer til å elske den.
Riskrem med rød saus er en klassiker som hele familien liker. Enkel å lage og smaker godt etter enhver middagsrett. Her har du oppskriften.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.