Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Denne salaten kan brukes på et koldtbord, serveres til spekemat, til røykt fisk eller til pølser.Og selvfølgelig handler det om nykål og tagliatelle.
Denne klassiske drinken kan varieres. Her har du den kjente bartenderen Chris Grøtvedt sin versjon.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Lag biffen slik italieneren gjør det. De kaller retten Tagliata og har et litt annet krydder enn vi her i landet bruker. Du verden som det smaker.
Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Du kan faktisk lage pepperkaker uten pepper. Her har du en oppskrift som du absolutt bør prøve
Det er mye spennende du kan lage med pepperkakedeig. Her foreslår vi at du lager en adventskalender.
Reinsdyrfilet er kanskje den edleste råvaren som finnes med sin fantastiske mørhet og rike men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.