Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Umamitini er en vri på den klassiske Dry Martinien og vil gi en original smak med fantastisk umamismak i bakgrunnen. Cocktailen passer til det meste, men er ypperlig til sjømat.
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
En god munnfull med pære, rom og ingefær som varmer ekstra etter skituren.
Denne juleduftende drinken er fin å servere ved siden av juleknasket siden den er søtlig men ikke for søt.
Denne drinken kombinerer tre populære sourdrinker: Amaretto sour, whisky sour og new york sour.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.