Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se opp skriften her.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se opp skriften her.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til deilige kjøttretter eller gryter. Her er oppskriften
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag. Her er oppskriften.
Her er en herlig rett med laks tataki. Veldig enkelt å lage. Med soyasmør og en enkelt salat blir det et herlig måltid.
Du griller enkelt og rakst deilige kyllingvinger på spyd. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
Prøv en nye rett med laks på grillen med asparges og en deilig sennepssaus. Du lager det hele på 15 minutter.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
En deilig dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.