Del løken i biter og ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør i ca 1 minutt. Tilsett tomatpuré, cashewnøtter, garam masala, hvitløk, chilipulver, sitronsaft, gurkemeie, salt og yoghurt og kjør alt i maskinen i 1 - 1 ½ minutt til.
Varm oljen i stekepannen og ha i krydderblandingen. Fres i 2 minutter på middels lav varme. Tilsett koriander, sultanas og kylling, og stek alt i 1 minutt under omrøring.
Ha i sopp og vann og la det koke opp. Legg på lokk og la det putre i omkring 10 minutter på lav varme. Se om kyllingbitene er gjennomstekte og sausen har tyknet. La det putre litt lenger om nødvendig.
Legg kyllingbitene i en bolle eller på et dypt fat, hell sausen over og pynt med koriander.
Se våre andre oppskrifter på indisk gryte
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig