Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Pasta og laks gjør susen. Det er egentlig sitronsausen som setter spiss på denne retten. Prøv denne knallgode oppskriften.
Til dagens middag bruker du vakuumpakket kalkunfilet. Men denne retten er super også som tillegg til nyttårskalkunen eller å lages dagen etter av restene etter festen.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Den beste biffen lages av elg. Nå er jakta i gang over store deler av landet og tilgangen på godt elgkjøtt det beste. Her er oppskriften med bacon og appelsinsaus.
Denne lammegryta smaker fortreffelig og grønnsakene du skal bruke gjør retten til et sort måltid.
Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet. Bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så har du en rett alle vil slåss om siste biten av.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Stekt kveite med kantarellstuing, saltbakte poteter og blåbærsaus. Denne oppskriften kommer til å sette fart i smaksløkene.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Tapas kan du lage av det meste. Vi vil at du skal prøve å lage de av kylling. Garantert suksess.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.