Dette er en måte å lage en blåskjellrett på som du garantert vil gjenta.
Dette er en måte å lage en blåskjellrett på som du garantert vil gjenta.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.
Blåskjell er en luksus alle har råd til. En stor bolle rykende varme skjell smaker alltid deilig. Og så er det veldig lett å lage.
Biff er alltid velkommen. Følg denne enkle oppskriften som har et litt annet tilbehør enn du kanskje er vant til. La pommes frites eller bakte poteter få en pause.
Hønsekjøtt er en svært anvendelig ingrediens på kjøkkenet. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften med hønsesuppe med melboller.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
Blomkål med ostesaus og bacon er det som skal til for at alle rundt middagsbordet fryder seg. Her er den enkle oppskriften som tar deg 30 minutter å få på bordet.
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.
Denne gryteretten, som virkelig er hot, begynner med kyllingkjøttdeig og bønner. Deretter fyller du på med krydder som du finner i denne oppskriften.