Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.
Her har den kjente kokken Ole Martin Alfsen hentet inspirasjon når han har laget uer.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter. På fem minutter er de klare. Oppskriften er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Denne oppskriften på pastinakkpuré er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.