Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
I den originale franske paien quiche skal det være mørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.
Her får lutefisken følge av de berømte ringeriksertene. Følg den enkle oppskriften. Garantert suksess.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.
I denne oppskriften får polenta følge av all den spiselige soppen du finner i skogen, kjøper eller har fryseren og blir en deilig grøt.