Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Denne retten kommer du garantert til å lage flere ganger. Den smaker veldig godt og gjør seg selv i ovnen.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til purre og gressløk. Så har du middag eller lunsj.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på kalkun-stuffing av kyllingdeig og lever.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Ikke rent få nordmenn reiser til Thailand i jula. Hvis ikke det står på planen i år kan du lage denne omeletten og drømme deg bort.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.