Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Dan Dan nudler er en av de aller beste kinesiske street-food rettene. Karamelisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler. Slurp i deg disse nudlene for en deilig og intens smaksopplevelse.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Her oppskriften til ingefærsirup. Den kan du bruke i drinker og eksempelvis i te og varm melk. Den gir en særegen og deilig smak.
Du kan lage din helt egne vri på denne forfriskende og bærfruktige drinken hvis du kjøper te i løsvekt. Men du funker utmerket med teposer.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
I denne varianten av daiquiri bruker du sitron i stedet for lime og litt calvados i tillegg til rom. I stedet for calvados kan du bruke eplemost.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Disse kjeksene er nødvendige til en perfekt tiramisu, og du lager dem enkelt selv.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.