Denne sirupen har med seg smaken av manges favoritt-frokostblanding.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.
Sitrus og rødvin er ingrediensene i spanjolenes sangria. Du kan variere den med annen frukt enn i denne oppskriften. Garantert en fulltreffer som velkomstdrink.
Denne iskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.
Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gjelden ved å kjenne den herlige smaken.
Her oppskriften på en deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.