Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Dette ostesmørbrødet er en fin måte å bli kvitt både gammelt brød og osterester i kjøleskapet.
Lag en smaksrik og enkel urteolje. Pensle den på skiver av grønnsaker, fisk eller kjøtt. Egner seg godt til alt som skal stekes, grilles eller dampes.
Den drinken servert da Aperitif arrangerte sommerfest på Astral. Det er restaurantsjefen Ragnhild Wright Ousland som har komponert den. Den gjorde så stor suksess blant deltakerne at vi fant ut at oppskriften også må deles med alle.
Står tapas på menyen, må du prøve denne oppskriften med leverpostei og tranebærgele. Garantert en suksess.
Kyllingsalat med kapers og valnøtter er en deilig forrett. Enkel å lage er den også. Her er oppskriften.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
Selvfølgelig skal du legge nypotetene på grillen. De smaker utrolig godt etter en liten runde på det varme jernet enten du bruker gass eller kullgrill.