Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Urtemarinerer du kyllingfiletene og pakker dem i folie før du legger de på grillen, kan vi love at du vil begeistre. Her er oppskriften på hvordan du går frem.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppe, borsjtsj. Prøv den til middag og du får en annerledes smaksopplevelse.
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
Dette deilige spydet er det Trond Moi, Bølgen & Moi, som vil at du skal servere.