Ta andebrystet ut av kjøleskapet i god tid før du skal lage maten.
Finn frem en skarp kniv og skjær ruter i skinnsiden - gni godt inn med salt og nykvernet pepper.
Brun andebrystet over høy varme på begge sider, la det hvile i 10-15 minutter før du steker det ferdig i ca 6 minutter til på hver side.
Når potetene er ferdigkokte, tar du opp vaniljestangen og moser potetene sammen med et mosejern.
Tilsett smør samt eventuelt litt fløte og smak til med salt og pepper .
Ha i den finsnittede nepen og rødløken og la dette surre sammen over middels varme i 5 - 10 minutter.
Del opp blomkålen i små buketter og soppen i store biter. Stek grønnsakene i en panne i litt olje rett før servering.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig