Anns flygende Jacob

Fremgangsmåte

Del kyllingen i passe store bnfrie biter og legg dem utover i en ildfast form. Del frukten i passe biter og legg dem utover blant kyllingbitene. Strø over godt med sitronpepper og enten timian eller basilikum (det du liker best - jeg foretrekker basilikum). Pisk fløten halvstiv og bland i ca. 1/3 flaske chillisaus (blandingen skal ha en svakt sykelig rosa farge). Spre dette over kyllingen og frukten, strø over ost og sett det inn i midten på stekeovnen på 225 grader til den blir gylden på overflaten, ca. 25-30 minutter. Serveres med kokt ris eller varme baguetter/rundstykker (eller begge deler) og en god blandet grønn salat.
 

Sendt inn av Ann Forberg

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her