Asparges, grønne bønner og spekeskinke

Asparges, grønne bønner og spekeskinke

Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Riv skallet av appelsinen i tynne strimler. Kok opp 1 dl vann med 1/2 dl sukker. Ha oppi appelsinstrimlene. La trekke i 5 minutter. Avkjøl og ta ut appelsinstrimlene. La dryppe av.

Trim bønnene og kok dem sammen med aspargestoppene raskt i lettsaltet vann og avkjøl dem i iskaldt vann. La dryppe av.

Mos eggeplommene med parmesan og olje og smør dette på spekeskinkeskivene. Legg en aspargestopp og en bønne på hver og rull sammen. 

Legg to ruller på hver tallerken med litt appelsinskall på toppen. 

Tips:
Denne snacken kan selvsagt serveres fra et større fat. 

La deg friste til å prøve en ny oppskrift med asparges

Lær alt om asparges

Her er rettene du skal lage til tapasbordet

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen