Faudot Crémant du Jura Brut

Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Riv skallet av appelsinen i tynne strimler. Kok opp 1 dl vann med 1/2 dl sukker. Ha oppi appelsinstrimlene. La trekke i 5 minutter. Avkjøl og ta ut appelsinstrimlene. La dryppe av.
Trim bønnene og kok dem sammen med aspargestoppene raskt i lettsaltet vann og avkjøl dem i iskaldt vann. La dryppe av.
Mos eggeplommene med parmesan og olje og smør dette på spekeskinkeskivene. Legg en aspargestopp og en bønne på hver og rull sammen.
Legg to ruller på hver tallerken med litt appelsinskall på toppen.
Tips:
Denne snacken kan selvsagt serveres fra et større fat.
La deg friste til å prøve en ny oppskrift med asparges
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif