Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
Flere saftige burgere finner du her
Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggost litt før de er ferdig stekte.
Stek bacon sprøtt over middels varme i en panne og legg til avrenning på kjøkkenpapir.
Varm hamburgerbrød og fyll med salat, bacon, hamburger og løkringer.
Bak hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Server noen av disse gode potetene ved siden av
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Flere oppskrifter med blåmuggost
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig