Stek biff og champignon i en wok-gryte. Ha i rømmen. Tilsett tomatpuré til du får en oransje og fin saus. Krydre etter smak. Bland salaten, og vend den i olivenolje. Smaker godt med hvitløksbaguetter til.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Stek biff og champignon i en wok-gryte. Ha i rømmen. Tilsett tomatpuré til du får en oransje og fin saus. Krydre etter smak. Bland salaten, og vend den i olivenolje. Smaker godt med hvitløksbaguetter til.
Sendt inn av Monica
Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling, grønnsaker, og ikke minst chili. Spe på med mer av det siste hvis du vil ha den hottere.
Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.
Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Denne retten er perfekt å lage av restene fra en lammestekmiddag. Med nudler til blir det et deilig måltid. Bare følg oppskriften.
Wok er utrolig populært og fantastisk velsmakende. Her får du oppskriften på sprø og saftige grønnsaker sammen med herlig svinekjøtt
Grillet chèvre serveres ofte i en salat med valnøtter og krutonger, men her kommer den som en sandwich. Veldig enkelt og veldig godt.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av, og det er enkelt som bare det når middagen er så fristende og lettlaget som her.
Les hele sakenKamskjell er en var råvare som skal behandles med den største forsiktighet, så stekingen må overvåkes nøye. Derfor er en wok faktisk ideell. Svært høy varme tilsier veldig kort steketid.
Les hele saken