Biscotti
Foto: Aina Hole

Biscotti

Har du vært i Italia har du sikkert blitt servert biscotti, en klassisk italienske kjeks eller tørr kake. De dyppes som enten i Vin Santo eller sterk kaffe. Veldig enkel å bake.

Fremgangsmåte

Hakk mandler og aprikoser grovt.
 
Skjær smøret i tynne skiver. Rør smør og sukker luftig i en skål. Tilsett 1 egg av gangen.
 
Tilsett de øvrige ingrediensene. Bland alt sammen til en deig.
 
Form tre stenger på en bakeplate med bakepapir. Stek kakene midt i ovnen i ca 10 minutter ved 200 grader.
 
Skjær stengene i ca. 3 cm store stykker. La dem stå sammen, og stek stengene ved 200 grader i 8 minutter til.
 
Oppbevar biscottiene i en lufttett kakeboks.

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen