-  Kalvebryst:
 Grønnsakene vaskes, renses, skrelles og kuttes grovt.
- Oksebryst kokes/trekkes mørt med grønnsaker, krydder og vann I ca. 2 til 2 1/2 time.
- Skjær så brystet opp i fine stykker.
-  Løksaus:
 Lag karamell av sukkeret og spe på med eddiken, reduser dette ned til en sirup.
- Tilsett kraft fra brystet, finstrimlet løk, kok opp og reduser ned innholdet I kjelen til halvparten, monter så inn smør og mel.
- Smak til med evt. litt sitronsaft/sukker for å få sausen sursøt, salt og pepper.
-  Rotgrønnsaker:
 Alle grønnsakene vaskes, skrelles og kuttes grovt.
- Kokes så møre i kraften fra kalvebrystet hver for seg.
Se flere spennende kalveoppskrifter her
 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                