Brokkolisuppe
Foto: Esten Borgos

Brokkolisuppe

En deilig suppe med herlig grønn farge, og som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.

Fremgangsmåte

Vask brokkolien, skrell potetene og rens løken. Del grønnsakene i grove biter. Bruk også stilken på brokkolien. Kok grønnsakene så vidt møre i kraft og melk. Ta vare på noen små hele buketter før suppen moses med stavmikser eller en kjøkkenmaskin. Kok suppen opp igjen. Tilsett mer kraft hvis suppen blir for tykk. Tilsett brokkolibitene og server gjerne med et halvt kokt egg.

Her finner du veldig mange andre deilige supper

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen